3 hyödyllistä iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua seuraavassa autonostossa

3 hyödyllistä iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua seuraavassa autonostossa

Teknologia ei ole koskaan ollut merkityksellisempää ja tehokkaampaa, ja älypuhelimet ovat nyt entistä kykyisempiä. Sovelluskehittäjät ovat luoneet älypuhelimille tehokkaita ja hyödyllisiä sovelluksia, joita voidaan käyttää lääke-, viihde-, ruoka-, valokuva- ja autoteollisuudessa, luettelo yksinkertaisesti jatkuu! Älypuhelimia käyttävät auton ostajat ovat varmasti iloisia siitä, että on olemassa useita hyödyllisiä ja hyödyllisiä sovelluksia, jotka voivat auttaa heitä ostamaan auton. Anna minun näyttää sinulle 3 heistä!
Autot
Cars.comin ilmaista iPhone-sovellusta käyttävät tuhannet käyttäjät, ja on helppo ymmärtää miksi. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat verrata uusien ja käytettyjen ajoneuvojen hintoja ja ominaisuuksia ja valita sieltä käyttäjän mielestä parhaan ehdokkaan. Sen lisäksi sovellus tarjoaa sekä kuluttaja- että asiantuntija-arvosteluita tietyistä automalleista, jotta potentiaaliset ostajat voivat paremmin ymmärtää katsomansa ajoneuvon. Sovellus tarjoaa myös tietoja jälleenmyyjistä sekä heidän sijainnistaan, jos käyttäjä haluaa nähdä auton henkilökohtaisesti. Sovelluksen käyttäjät voivat tarkistaa auton saatavuuden ja ajoittaa koeajon suoraan sovelluksesta itsestään. Lisäksi he voivat laskea kuukausittaisen erän auton oston jälkeen käyttämällä automaattista lainalaskuria. Se on ilmainen Applen sovelluskaupassa.
Auton ostaminen
Auton ostaminen on nimensä mukaisesti ilmainen sovellus, joka tarjoaa kätevän oppaan käyttäjälle, joka haluaa myydä tai ostaa autoa. Sovelluksen omistaja voi hyödyntää sovelluksessa olevia käytettävissä olevia vinkkejä saadakseen selville parhaat tapa ostaa ja myydä auto. Käyttäjät voivat etsiä ajoneuvojen hintoja sekä verrata kahta mallia vierekkäin samasta ikkunasta. He voivat etsiä jälleenmyyjän, joka on lähellä sijaintiaan käyttämällä sisäänrakennettua sijainnin seurantatoimintoa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kätevä luokitus- ja arviointijärjestelmä antaa ostajille paremman käsityksen heitä kiinnostavasta autosta.
Auto Max
CarMax on ilmainen sovellus, joka on saanut hehkuvia arvosteluja käyttäjiltä. Sovelluksessa on yli 35 000 myytävänä olevan käytetyn auton tietokanta, ja sovelluksen omistajat voivat etsiä tarkkaa valintaa toimittamalla budjetin, automallin, autonvalmistajan sekä kaikki muut asiaankuuluvat tiedot. Sovelluksen avulla voidaan verrata jopa 10 autoa vierekkäin, ja älypuhelimen omistaja voi käyttää sovelluksen hintaseurantatoimintoa varoittaakseen itseään, jos auton hinta laskee milloin tahansa. Mukana on myös muistiinpanotoiminto ja sosiaalisen verkostoitumisen laajennus, jonka avulla omistaja voi jakaa auton kuvauksen Facebookissa ja Twitterissä. Käyttäjät voivat jopa soittaa tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään tai myyjään itse sovelluksessa! Käyttäjän auttamiseksi summan ja lukujen saamisessa sovellus sisältää maksulaskimet, jotka auttavat laskemaan auton kuukausittaisen asennuksen, jos se ostetaan. Sovellus on ilmainen Apple-kaupassa.
Nämä sovellukset ovat ehdottomasti hyödyllisiä kaikille henkilöille, jotka haluavat ostaa tai myydä autoa, joten kokeile yhtä tai jopa kaikkia jo tänään!

Tekniikka