4 BMW-osaa, jotka on aina huollettava ja huollettava säännöllisesti

4 BMW-osaa, jotka on aina huollettava ja huollettava säännöllisesti

BMW: n tuotemerkki on lopullinen uhmakysymys, jota ei anneta periksi status quolle. Tehokkuudestaan, luotettavuudestaan ​​ja vastinetta rahalleen tunnetut BMW-mallit eivät koskaan jätä vaikuttamatta. Itse asiassa he tekevät vaikutuksen ilman kamppailua. Ne eivät lakaise odotuksia maton alle. Mutta tämä ei tarkoita millään tavalla, ettei heillä ole eikä voi kehittyä häiriöitä. He perääntyvät kulumisesta, kuten kaikkien muiden aurinkomallien tapauksessa. Parasta olisi siis olla etsimässä merkkejä siitä, että BMW on pettämässä sinua ja toimimaan sen mukaisesti. Tässä mielessä varmista aina, että seuraavat neljä aluetta huolletaan ja huolletaan säännöllisesti.
Sisätilat
Yleensä on melko harvinaista kohdata sekä uusia että käytettyjä BMW: itä, joiden sisätilat voivat olla silmien kipeitä, ja hyvästä syystä. BMW ei tee kompromisseja materiaalin suhteen. He valitsevat materiaaleja, jotka kestävät jopa vuosikymmenien ajan kulumatta ommelta. Mutta haitat, kuten ruokajätteet ja vesivahingot, voivat maksaa tietä autosi sisätiloissa. Tämän mielessä kiillota, imuroi tai puhdista sisätilat aina, kun otat BMW: n huoltoon.
Tarttuminen
BMW-vaihteistot on suunniteltu ottamaan vastaan ​​suuri hevosvoima, lämpö ja vääntömomentti. Mutta ne voivat epäonnistua huolimattomuuden ja huolimattomien ajo-olosuhteiden seurauksena. Tähän ongelmaan on riittävästi ratkaisuja. Ota ensin auto huoltoon kuukausittain ja milloin tahansa, kun kuulet hauskoja ääniä konepellistä. Paksu musta savu on myös toinen punainen lippu siitä, että voimansiirrossa on jotain vikaa ja että se tarvitsee kiireellistä huoltoa.
Moottori
Auto on yhtä hyvä kuin sen moottori. Joten älä missään vaiheessa laiminlyö BMW-moottoriasi. Vaihda öljy säännöllisesti ja etsi aina jotain epätavallista. Et voi koskaan huomata mitään näkyvää ongelmaa tai edes epäillä sellaisen olevan. Mutta tämä ei tarkoita millään tavalla, että moottori on virheetön. Tarkastakaa se kuukausittain luotettavan BMW-palveluntarjoajan toimesta.
Maali
Suurin osa BMW-omistajista jättää huomiotta maalipinnat, mutta se on yhtä tärkeää kuin sisätilat. Ensinnäkin varmista, että viet auton aina hyvään autopesulaan, jossa käytetään mietoja autonpesuaineita. Varmista sitten, että auto vahataan tai voidellaan aina jokaisen pesun jälkeen. Kuinka muuten se säilyttää houkuttelevuutensa?

Liiketoiminta