4 suosituinta sovellusta, joiden avulla voit seurata ja hallita asuntolainaa

4 suosituinta sovellusta, joiden avulla voit seurata ja hallita asuntolainaa

Oma koti voi olla merkittävä saavutus elämässäsi? Sinulla voi olla koti juuri nyt, mutta et voi kutsua sitä omaksi, kunhan maksat asuntolainaa. Olisi mukavaa, jos pystyt käsittelemään asuntolainasi mahdollisimman pian, eikö niin? Ongelmana on, että monilla ihmisillä on vaikeuksia hallita asuntolainaa. Onneksi erityyppisten sovellusten myötä nykyään voi olla erittäin helppoa seurata asuntolainaa. Tässä on joitain hyviä esimerkkejä ladattavista sovelluksista:
Lainalaskuri Pro
Jos sinulla on yksi sovellus, jonka lataat auttaaksesi kiinnitystäsi, niin se olisi se. Se sisältää paljon ominaisuuksia, joita useimmilla sovelluksilla ei ole. Yksi näistä on aikaominaisuus, jossa käyttäjiä muistutetaan heidän maksuistaan. Tämän sovelluksen avulla et koskaan menetä maksua, mikä voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Jos haluat omistaa kodin tiettyyn päivämäärään mennessä, tämä sovellus auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa. Se laskee automaattisesti kuinka paljon sinun on maksettava ja kuinka usein sinun on maksettava kyseinen summa, jotta voit saavuttaa tavoitteen.
Asuntolainat Pro
Tämä on myös yksi parhaista sovelluksista, jotka voit ladata, jos maksat edelleen kotiisi. Se toimii hyvin useimpien Applen laitteiden kanssa. Tässä sovelluksessa sinun on annettava talosi ostohinta. Tarvitaan myös muita yksityiskohtia, kuten käsiraha, kiinteistöveroaste, korko, vakuutuskustannukset ja muut taloudelliset muuttujat. Sinun on myös asetettava laina-aika. Sovellus laskee jäljellä olevan asuntolainasi automaattisesti, kun maksuja lisätään tai käsitellään.
Asuntolainan mentori
Toinen hyvä harkittava sovellus on Mortgage Mentor. Kehittäjän mukaan sovelluksen tavoitteena on auttaa käyttäjää säästämään rahaa? Miten? – pitämällä kiinnelainansa kunnolla kirjaa. Se on suunniteltu kaikille, jotka hyödyntävät nykyistä asuntolainaa parhaalla mahdollisella tavalla, tai jopa niille, jotka harkitsevat mahdollisuutta rahoittaa uudelleen. Sovelluksen avulla voit muuttaa muuttujia helposti, jotta näet automaattisesti asuntolainasi jäljellä olevat kustannukset.
Asuntolainan takaisinmaksurata
Tämä sovellus on samanlainen kuin asuntolainan mentori, koska se on työkalu, joka seuraa kiinnityksiä reaaliajassa. Onko sinulla vaikea visualisoida poistoprosessia? Tämä sovellus on sinulle. Sen avulla voit saada selkeämmän visuaalisen kuvan kaavioiden ja kaavioiden avulla. Mahtavien visuaalisten esitysten takia niin monet asuntolainaa maksaville ihmisille ovat epäselviä asioita. Ja toinen hyvä asia tässä sovelluksessa on, että sen avulla voit simuloida ”mitä jos” -skenaarioita. Voit testata strategisia taloudellisia liikkeitä tässä sovelluksessa nähdäksesi, miten ne vaikuttavat sinuun. Jos se on tehokasta, voit soveltaa näitä liikkeitä tosielämässä.
Tietenkin on olemassa erityyppisiä sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua kiinnityksessäsi, mutta nämä neljä sovellusta erottuvat joukosta. Lataa ne nyt, koska ne ovat huomion arvoisia!

Tekniikka