5 ongelmaa Kerrossängyt aiheuttavat vaikka lapsesi rakastavat heitä ehdottomasti

5 ongelmaa Kerrossängyt aiheuttavat vaikka lapsesi rakastavat heitä ehdottomasti

Kerrossängyt ovat hämmästyttäviä ja lapset rakastavat niitä, mutta ne aiheuttavat muutamia ongelmia, joista sinun pitäisi tietää. Katsokaa niitä, jotta tiedät, miten käsitellä mahdollisia ongelmia, jotka saattavat tulla, jos päätät vaihtaa vanhoja sänkyjäsi.

Melua yöllä

Jos lapset nukkuvat erillisissä vuoteissa, on epätodennäköistä, että he heräävät keskellä yötä, kun yksi heistä päättää rullata. Kerrossängyissä se on erilainen ja kun lapsesi yläkerrassa alkaa liikkua, se voi herättää lapsesi pohjakerroksessa. Ainoa todellinen ratkaisu tähän ongelmaan on varmistaa, että ostat laadukkaat kerrossängyt, koska halvat sängyt aiheuttavat aina melua, jos joku sekoittaa tarpeeksi.

Tucking lapsesi

Pohjakerroksessa nukkumassa olevan lapsesi imeminen on helppoa, mutta kun on aika työntää lapsesi, joka nukkuu yläkerrassa, sinun on muutettava Spidermaniksi, tai jos et, he saattavat tuntea itsensä jätetyiksi. Joka ilta joudut kiipeämään tikkaita ylös ja palataksesi takaisin alas, joten kun etsit kerrossänkyjä, on aina hyvä ostaa sarja, jossa on upeat tikkaat, joihin on helppo kiivetä ylös .

Muutama turvallisuusongelma

Sinun ei pitäisi antaa kenenkään lapsen nukkua yläkerrassa, jos hän on alle kuusi, koska he todennäköisimmin putoavat vahingossa. Et myöskään halua asettaa kerrossänkyjä mihinkään kattotuulettimeen ilmeisistä syistä. Vaikka valo olisi koskettavassa etäisyydessä, se voi muuttua vaaralliseksi, koska lapsesi voi polttaa kätensä koskettamalla sitä. Viimeinen asia, joka on otettava huomioon, on se, kuinka turvalliset kiskot ovat yläkerrassa, koska ne kaikki estävät yhtä lapsiasi vierimästä sängystä keskellä yötä.

Sänkyjen yhdistäminen

Ellei sinulla ole nosturia valmiustilassa, nosta katto pois kodistasi, et voi sijoittaa kerrossänkyä makuuhuoneen sisään. Sinun täytyy ottaa kaikki erikseen ja heittää se itse. Jos olet pelannut Legon kanssa ennen kuin saatat nauttia haasteesta, mutta se on vaikeaa eikä se auta, kun et ole pitkä. Ainakin kun kaikki on asetettu, sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä ennen kuin on aika päästä eroon niistä.

Paljon taistelua

Tämän kanssa sinun on käsiteltävä, jos sinulla on kaksi lasta, varsinkin jos he ovat saman ikäisiä. Jokainen heistä haluaa nukkua ylimmällä kerrossängyllä, ja sinun on pidettävä molemmat onnellisina. Yksi lapsistasi tulee olemaan häviäjä, joten sinun on ehkä selvitettävä tapa antaa heidän nukkua yhtä aikaa yläkerrassa. Toivottavasti taistelut eivät toteudu, jos he saavat vaihtaa kerran viikossa, kunnes he vanhenevat ja lopettavat välittävän nukkumispaikastaan.

Koti