Katsokaa näitä puolijohdeasemien 7 etua!

Katsokaa näitä puolijohdeasemien 7 etua!

Vaikka hyvä kiintolevy on edelleen melko hyödyllinen, suosittu ja luotettava, uudempi ja parempi vaihtoehto on kiinni nopeasti. Puolijohdeasemia on saatavana kaikille tietokoneen käyttäjille, ja ne voivat tarjota sinulle enemmän etuja ja ominaisuuksia. Lisäksi niissä on erikokoisia muistikokoja, joten tarvitsetpa sitten vain valokuvat tai suuret HD-videotiedostot, löydät aina täydellisen SSD-aseman työhön. Katsotaanpa sillä välin joitain SSD-levyjen tärkeimpiä etuja.
1. Puolijohdeasemat ovat paljon nopeammat kuin kiintolevyt. Tämä on ehkä suurin etu, jonka voit puristaa SSD-levyiltä. Ne on rakennettu eri tavalla, eivätkä ne tarvitse lukuhaaraa etsimiesi tietojen saamiseksi. Tietojen lukeminen ja kirjoittaminen tapahtuu paljon nopeammin, minkä seurauksena voit säästää paljon aikaa tiedostojen kopioinnissa tai siirtämisessä.
2. Puolijohdeasemilla on suurempi käynnistysnopeus. Sen lisäksi, että voit käyttää tiedostojasi nopeammin ja helpommin SSD-aseman avulla, sinun ei myöskään tarvitse odottaa useita minuutteja, ennen kuin tietokoneesi käynnistyy. Useimmissa tapauksissa SSD-aseman käynnistymiseen kuluva aika on noin 15-20 sekuntia. Toisaalta kiintolevy vaatii vähintään 1 tai 2 minuuttia käynnistykseen. Vaikka tämä ei ehkä näytä kovin aluksi, ajattele tosiasiaa, että voit säästää koko päivän koko vuoden vain siirtymällä puolijohdeasemiin!
3. Puolijohdeasemissa ei ole liikkuvia osia. Kaikki, jossa ei ole liikkuvia osia, on yksinkertaisesti parempi. Esimerkiksi tavalliset autot ovat täynnä liikkuvia osia, kun taas sähköajoneuvoissa on vain yksi liikkuva osa, minkä vuoksi ne eivät vaadi vain vähän tai ei lainkaan huoltoa. Vastaavalla tavalla puolijohdeasemassa ei ole liikkuvia osia, mikä tarkoittaa, että se on kestävämpi ja kestävämpi kuin kiintolevy.
4. Puolijohdeasemat ovat paljon viileämpiä kuin kiintolevyt. Kiitos siitä, että mikään ei pyöri tai liiku SSD-aseman sisällä, nämä tuotteet ovat myös paljon viileämpiä, vaikka ne toimisivat täydellä teholla. Tämä voi olla todellinen etu, varsinkin jos työskentelet yleensä suuressa huoneessa, joka on täynnä tietokoneita, jotka on jäähdytettävä pysyvästi. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että SSD-asema saattaa kaatua kuumuuden vuoksi pitkäaikaisen käytön jälkeen.
5. Puolijohdeasemat ovat maanjäristyksen kestäviä. Kyllä, tämä on totta. Tavallinen kiintolevy pyörii hyvin nopeasti, kun se on toiminnassa, ja jos äkillinen maanjäristys tapahtuu, aseman tiedot saattavat kadota ikuisesti. Toisaalta kaikki puolijohdeasemat on erityisesti suunniteltu kestämään suurta voimaa, painetta ja iskuja, joten tietosi ovat turvallisempia, jos maanjäristys tapahtuu.
6. Puolijohdeasemia on taloudellisempi käyttää kuin kiintolevyjä. Uskokaa tai älkää, puolijohdeasemat voivat itse asiassa vähentää energialaskua hieman. Kiitos siitä, että niissä ei ole liikkuvia osia, ne eivät vaadi paljon energiaa toimiakseen. Samaa asiaa ei voida sanoa kiintolevyiltä, ​​joissa on lukuvarsi, joka tarvitsee jatkuvaa energian syöttöä edestakaisin liikkumiseen ja tiedon keräämiseen asemasta.
7. Puolijohdeasemat paranevat tulevina päivinä. Vaikka kiintolevytyyppejä on markkinoilla nykyään paljon enemmän kuin kiinteät asemat, tunnetut tuotemerkit, kuten Toshiba, Samsung, Seagate ja niin edelleen, alkavat tuottaa yhä enemmän SSD-levyjä, joilla on valtava suorituskyky ja ominaisuudet. Tämä on hieno asia, koska lähitulevaisuudessa sinulla on paljon laajempi valikoima puolijohdeasemia, joista voit valita mieltymystesi, tarpeidesi ja tietysti budjetin mukaan!
Lisäksi näet varmasti lisää SSD-levyjä, jotka on sisällytetty tietokoneisiin, kannettaviin tietokoneisiin ja muihin laitteisiin yksinkertaisesti siksi, että nämä tallennuslaitteet voivat pienentyä ja pienentää joka vuosi ja ne sopivat helposti kaikkeen tulevaan elektroniikkaan. Toisaalta kiintolevyt luottavat pyöreisiin maljoihin, eivätkä ne voi olla nykyistä kokoa pienempiä, joten vaihe vaiheelta ne korvataan puolijohdeasemilla.

Tekniikka