Pikavinkkejä ikimuistoisen salsa-juhlan järjestämiseen

Pikavinkkejä ikimuistoisen salsa-juhlan järjestämiseen

Jos olet vastuussa juhlan tai perheenyhdistämisen järjestämisestä ja haluat piristää muuten perinteistä juhlia, et voi mennä pieleen Salsa-teeman kanssa. Vaikka olisitkin tuntemattomia kuubalais-afrikkalaisista salsarytmeistä, voit olla varma, että vieraasi puhuvat puolueestasi pitkään. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten tehdä ikimuistoinen salsa-juhla.
• Palkkaa Salsa-tanssijoita
Koska oikea ilmapiiri voi asettaa tapahtumasi menestymään alusta alkaen, ensimmäinen ja tärkein asia, mitä tarvitset juhlallesi, on lumoava musiikki. Jos et osaa tanssia salsaa, voit harkita ohjaajan palkkaamista antamaan sinulle oppitunnin tai kaksi ennen tilaisuutta. Lisäksi varmista, että vieraasi hyppäävät tanssilattialle, kun musiikki alkaa pumpata, palkkaamalla Salsa-tanssijoita mielialan luomiseksi.
• Oikeat koristeet
Katso vierailijaluettelosi ja valitse juhlaasi varten paikka, joka tarjoaa heille riittävästi tilaa liikkua vapaasti. Jos sää on hyvä ja lämmin, voit pitää puolueesi ulkoterassilla. Koska Salsa-tanssi vaatii tilaa, sisätilojen järjestäminen voi olla ongelmallista. Tästä huolimatta tämä asia voidaan ratkaista myös siirtämällä huonekalut kodin suurimmasta huoneesta. Älä unohda käyttää erikoisvalaistusta ja kirkkaita värejä tilan sisustamiseen.
• Ruokaa ja juomia
Koska mikään Salsa-aiheinen juhla ei voi olla täydellinen ilman perinteisiä juomia, valmistele useita kannuita margaritoja ja sangriaa vaimentamaan vieraidesi jano. Sivuhuomautuksena sinun on annettava useita alkoholittomia juomavaihtoehtoja, kuten virvoitusjuomia ja vettä. Ruoan osalta jotkut latinalaisamerikkalaiset sormiruoat, kuten quesadillat tai empanadat, ovat paras vaihtoehto tässä tapauksessa.

Juhla